Die Zombiejäger (by Rolle )

From

Vad säger man ??
En film inspelad i Göteborg. Kan det vara något ??

Behöver inte betyda ett skit..!!
Ok.. Ny point of view då.

En film som redan innan rollistan är klar inkluderar en representant av kvinnliga könet som spritt språngande naken blir brutalt mördad och tuggad på av hennes zombiefierade sambo till tonerna av Dark Funerals låt Thus I have spoken.

Nu pratar vi gott !!!!!

Om man till detta adderar Jonas Wolchers tolkning av att pennan är mäktigare än svärdet (läs zombie avrättad genom att få penna genom skallen), en totalt hjärndöd zombie i en gul träningsoverall (som dessutom spelar den berömda Hans Buttgereitz :D), hinkvis med blod, kaststjärnor och mer krut än den totala förbrukningen under hela andra världskriget så har man det ultimata receptet till en sann kultrulle.

Jag dyrkar den. Jag har hunnit se den 5 gånger på 4 dagar och den blir bara bättre hela tiden.

Med repliker som: "Här kommer en karamell från farbror Ivo. Fosformums!" medan Christian Van Caine skjuter fosforkulor med slagbåge och till och med en parodi på / hyllning till "The Good, The Bad and The Ugly" så är detta ett måste i varje samlares hylla. Jag har ett exemplar av filmen hittills och funderar på att skaffa ett till i reserv om jag sliter ut det första.

MER GGH TILL FOLKET !!!!!

Comments

Follow me on Instagram

Popular Posts